“O Albin dreqi të hangt po sa herë e themelove këtë Asociacion o dreq! Nalu se na mushe me asociacione”

“O Albin dreqi të hangt po sa herë e themelove këtë Asociacion o dreq! Nalu se na mushe me asociacione”

Analisti pro Vetëvendosjes, Rron Gjinovci ka ironizuar me analistët tjerë që janë kundër VV-së dhe Kurtit. “O Albin dreqi të hangt po sa herë e themelove këtë Asociacion o dreq! Nalu se na mushe me asociacione”, ka shkruar ai në facebook.

Ndryshe, Gjinovci ka bërë edhe një video, duke i quajtur ‘loosera’ ata që janë kundër Kurtit.