Të shtrirë në dysheme, Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi nuk përmbahen para kamerave, kryejnë marrëdhënie në shtëpinë e Big Brother Vip

Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi janë përfolur shumë herë se kanë kryer marrëdhënie seksuale brenda shtëpisë së Big Brother Vip. Madje, zhurmat e çiftit në krevat nën…