Paqja dhe stabiliteti në Ballkan kanë qenë gjithmonë një prioritet për Turqinë

Paqja dhe stabiliteti në Ballkan kanë qenë gjithmonë një prioritet për Turqinë

Shenim: Titulli i lajmit eshte perditesuar pasi eshte cilesuar nga Krypometer i Kallxo.com si lajm me titull te rreme

Turqia nuk qëndron duarkryq, menjëherë kontakton Serbinë për shkak të situatës në Veri, ky është qëndrimi turk për gjendjen

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlüt Çavuşoğlu njoftoi se po përcjellin situatën në Veriun e Kosovës. Kam kontakuar homologët e mi serb dhe të Kosovës për shkak të ten sionit në kufirin Serbi-Kosovë.

Turqia gjithmonë i kushton rëndësi paqes dhe stabilitetit të Ballkanit. Tensionet e reja nuk i ndihmojnë askujt. Ne jemi gati të bëjmë gjithçka për të ulur te nsionin, tha Çavuşoğlu në një postim në rrjetet sociale para ca minutave.