Erion Braçe jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Ne i bëjmë një për një, të tjerët thjesht ua premtojnë!

Erion Braçe jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Ne i bëjmë një për një, të tjerët thjesht ua premtojnë!

Erion Braçe jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Ne i bëjmë një për një, të tjerët thjesht ua premtojnë!

Zëvendëskryeministri Erion Braçe e ka nisur ditën e sotme me një sërë lajmesh të mira për gjithë qytetarët shqiptarë.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Braçe rendit përfitimet që do të kenë qytetarët gjatë vitit 2021 falë vendimeve të marra nga qeveria.

Brace shkruan se gjatë janarit 2021 qeveria ka vendosur tatim-fitimi për bizneset deri në 14 mln lekë do të jetë zero, gjithashtu edhe zero TVSH për xhiro deri në 10 mln lekë.

Për pagat Braçe shkruan se rroga minimale do të jetë 30 mijë lekë dhe rroga e mjekëve do të jetë 40% më shumë dhe e mësueseve 15% më shumë.

E plotë:

PUNETEMBARE

Viti #2021 nis keshtu me 100 km ne ore!

Mos harroni;

NE I BEJME, PAGUAJME NJE PER NJE,

TE TJERET THJESHT UA PREMTOJNE!

Zero Tatim Fitimi per xhiro deri ne 14 mln leke

Zero TVSH per xhiro deri ne 10 mln leke

Rroga Minimale 30 mije leke

Rroga e mjekeve 40% plus

Rroga e mesuesve 15% plus

Ndihma Ekonomike 2 fish me shume

Nafta e Bujqesine pa akcize, takse qarkullimi e karboni