“Unë kurrë nuk mbijetoj. Unë jetoj fuqishëm!Kosovë, flej e qetë 🙂

“Unë kurrë nuk mbijetoj. Unë jetoj fuqishëm!Kosovë, flej e qetë 🙂

“Unë kurrë nuk mbijetoj. Unë jetoj. Fuqishëm”
Ntm Kosovë. Flej e qetë 🙂

//

Pse Vuçiqi edhe përkundër presionit të madh ndërkombëtar nuk po e vendos firmën në këtë dokument?
Sepse është njohje.
Sepse prej në fillim të mandatit, Kurti ka folur vetëm për njohje reciproke dhe këtë qëndrim e ka përsëritur edhe në Bruksel.
Sepse prej në fillim të mandatit Kurti e imponoj reciprocitetin.
Sepse përballë nuk e ka as Isën e as Thaçin.

Furkan Saliu