Ngrihet Alarmi Në Beograd!!! Albin Kurtin E Quajnë Lideri Më I Rrezikshëm Shqiptarë Për Serbinë, NDËRSA…

Ngrihet Alarmi Në Beograd!!! Albin Kurtin E Quajnë Lideri Më I Rrezikshëm Shqiptarë Për Serbinë, NDËRSA…

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, i ka replikuar Ministres së Jashtme të Kosovës, Donika Gërvalla e cila ka thënë se Aleksandër Vuçiq dhe Vladimir Putin paraqesin kërcënim për luftë në Ballkan.

“Donika Gërvalla, i vetmi i cili e destabilizon rajonin është Albin Kurti duke lobuar për Shqipërinë e Madhe, duke anashkaluar marrëveshjet e Brukselit, duke bërë armatosjen deri në dhëmbë të forcave speciale kundër qytetarëve të paarmatosur në veri të Kosovës”, ka shkruar Petkoviq në Twitter.