Lajm Historik!! “Diaspora shqiptare në protestë! Evropa ta kuptojë se po bën padrejtësi…!

Lajm Historik!! “Diaspora shqiptare në protestë! Evropa ta kuptojë se po bën padrejtësi…! “Fakti që Kosova nuk ka marrë liberalizimin e vizave është një qëndrim krejtësisht i paarsyeshëm, irracional dhe i padrejtë i BE-së, sepse Kosova para disa vitesh i ka përmbushur kriteret e kërkuara, por qytetarët e saj ende nuk kanë liri të lëvizjes … Continue reading Lajm Historik!! “Diaspora shqiptare në protestë! Evropa ta kuptojë se po bën padrejtësi…!