Hashimistët dhe Isistët:„Nëse nuk nënshkruan Kurti, është antiamerikan, nëse e bën, është tradhtar!“

Hashimistët dhe Isistët:„Nëse nuk nënshkruan Kurti, është antiamerikan, nëse e bën, është tradhtar!“

„Nëse nuk nënshkruan Kurti, është antiamerikan, nëse e bën, është tradhtar!“ hashimjanët dhe isëistët

Naser Aliu

//

Xhabir Alili
Pikerisht , dhe nese i shtyen bisedimet do thone ‘e vonon marrveshjen’… Kosoven e shendrruan ne nevojtore publike dhe ja ia lan Albin Kurtit…qe te pastroje jashtqitjet dhe pislliqet e tyre.
Eshte veshtire me shqiptaret,dhe sidomos me politikanet shqiptare ;injorante,vetjake ,dhe ziliqare!

Muhamet Elshani
Kjo sonte ne Oher ishte fitore e Kosoves dhe Kryeministrit tone. Me pas qene Marreveshja e volitshme per Serbine, Vuqiqi do te kishte nenshkrue, mbasi Albini ia ‘dha’ Zajednicen qysh po thone do idiote Analista, portale dhe Opozitar’. Merre me mend sa larg shkon urrejta patologjike ndaj Kryeministrit, Baton Haxhiu thote qe vetemenaxhimi qenka edhe ma keq se Zajednica, e lloj lloj marrinash tjera te njerezve te lig’ dhe antikombtar.

Edonis Selca
Si e mendon Naseri?

Author
Naser Aliu
Edonis Selca nenshkrimi i dy KM dhe ratifikimi nga Kuvendi, e ka bërë obligim nderkombetar! Kurti Po sillet si kryeminister dhe Jo si shef i opozites! Kjo quhet pergjegjesi dhe phekuri!
Muhamet Elshani
Naser, po pra, i mderuem! Urrejtesit e Albinit po ‘harrojne’ qe Marreveshja nderkombtare asht obligim i cdo qeverie qe vjen ne pushtet. Refuzimi I Marreveshjes nga Kurti do te kishte pasoja katastrofale per Kosoven. E ne kete deregje Kosoven e kane pru kryesisht marreveshjet me 2013 dhe 2015.
Teper duhet me qene injoran, dhe I hendikepuem e mos me i kuptu keto gjana.