“Albin Kurtit i shkon merita per qendresen e qartesine dhe per mbajtjen e timonit te Kosoves ne krah te aleateve tane strategjike”

“Albin Kurtit i shkon merita per qendresen e qartesine dhe per mbajtjen e timonit te Kosoves ne krah te aleateve tane strategjike”

Pas ngjarjeve te se dieles ne Oher, ka reaguar perfaqesuesi i PD’se se Shqiperise Kreshnik Çollaku permes nje postimi ne facebook. Ai mes te tjerash shprehet keshtu:

“Nga Zajednica (shtet paralel serb ne Kosove)..,ne Vetmenaxhim lokal komunash eshte nje dallim i madh.

SHBA serish mbeshteten e ndihmuan Kosoven. .

Albin Kurtit gjithashtu i shkon merita per qendresen e qartesine dhe per mbajtjen e timonit te Kosoves ne krah te aleateve tane strategjike SHBA-BE.”