Nga Amerika Vjen Thirrja: Të Do Rëhiqet Valdete Daka

Nga Amerika Vjen Thirrja: Të Do Rëhiqet Valdete Daka

Nga Amerika Vjen Thirrja: Të Do Rëhiqet Valdete Daka

Analisti politik nga Amerika, Bleron Baraliu në një postim të tij në Fa cebook ka kërkuar dorëh eqjen e kryetares së KQZ-së, Valdete Daka.Baraliu thotë se duke e pasur parasysh maratonën e Dakës në këtë detyrë, mun gesën e progresit në këtë institucion, pa strimin e listave e të tjera, ajo duhet të jap dorëh eqje.

Sipas tij, vetëm në shtete komuniste, një person mban kaq gjatë një pozitë të tillë.

Postimi i plotë:

Pas kësaj nai viteteje të znj. Daka (ҫuditem pse bëjnë shaka dhe shprehin mllef njerëzit), dhe duke pasur parasysh maratonën e saj në këtë detyrë, në një rol kr itik; duke pasur parasysh mungesën e progresit në KQZ – sidomos në lidhje me vo timin në k onzulata, pa strimin e listave etj. – unë mendoj se znj.

Daka duhet të jap dorëhe qje nga ky rol dhe t’i hap rrugën dikujt që mund ta modernizoj KQZ – mes tjerash duke bashkëpunuar aktivisht me partitë politike dhe Kuvendin…

Veq në shtete komuniste një njeri mban një pozitë të këtillë kaq gjatë.