Maliqi: Kurti E Sh Frytëzoi Vjosa Osmanin Për Ta Shka Tërruar LDK-Në

Maliqi: Kurti E Sh Frytëzoi Vjosa Osmanin Për Ta Shka Tërruar LDK-Në

Maliqi: Kurti E Sh Frytëzoi Vjosa Osmanin Për Ta Shka Tërruar LDK-Në

Analisti dhe publicist Shkëlzen Maliqi, në një bisedë për Periskopin, ka folur për dy figurat më të përfolura politike të ditëve të fundit, Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, formimin e qeverisë së ardhshme si dhe për tema të tjera politike në vend…

Sipas Maliqit, Vetëvendosje do ta ketë pr oblem t’i fitojë vo tat që s ynon. Ai thotë se znj. Vjosa Osmani nuk është e përgatitur për zgj edhje.

“Albin Kurti nuk duhet të niset me logjikën ‘nuk shkoj aty se m’presin me thika në harta’ e kësi lloj gjërash, shko e thuaj atje.

Prej 2015 e këndej s’kemi arritur të përparojmë në asnjë aspekt. Ndoshta ka marrë le ksion pak, Kurti është në mënyrën e vet arr ogant, është arr ogancë me i dhënë le ksione fu qive të mëdha, duhet me e ditë ku e ke vendin.

Mund të jesh i favorizuar, por rendi botëror i ka 6-7 fu qi të mëdha, që i përcaktojnë gjërat, në koncept Vetëvendosje është g abim”, tha Maliqi në një bisedë për Periskopin.