Kush E Fiton Debatin Televiziv Mes Kurtit, Hotit E Hoxhajt? Flasin Analistët

Kush E Fiton Debatin Televiziv Mes Kurtit, Hotit E Hoxhajt? Flasin Analistët

Kush E Fiton Debatin Televiziv Mes Kurtit, Hotit E Hoxhajt? Flasin Analistët

Ftesa që sot ka bërë kandidati i PDK-së Enver Hoxhaj në adresë të Albin Kurtit është komentuar në “Debat Plus” nga pa nelistët.

Imer Mushkolaj thotë se një debat mes të gjithë kandidatët e subjekteve politike për kryeministër do të ishte i mirëseardhur por sipas tij aty do të duhej të debatohej për programe politike e jo diçka tjetër.

“Vo tuesit e rinj dhe ata të pavendosurit zakonisht fitohen në debate televizive”, tha ai, përcjell Telegrafi.