Haki Abazi: Qytetarët Kanë Dy Opsione, Vetëvendosjen Dhe Tr Adhtarët

Haki Abazi: Qytetarët Kanë Dy Opsione, Vetëvendosjen Dhe Tr Adhtarët

Haki Abazi: Qytetarët Kanë Dy Opsione, Vetëvendosjen Dhe Tr Adhtarët

Ish-zv.kryeministri Haki Abazi thotë se zgj edhjet e 14 shk urtit do të jenë r eferendum.

Abazi thotë se përballë Lëvizjes Vetëvendosje qytetarëve të Kosovës dhe mërgatës, janë tr adhtarë të votës, ndarësit e Kosovës, ata që nëpërkëmbën vendin, shkruan Reporteri.net. Postimi i tij:

Këto nuk janë zgjedhje, me 14 shk urt do të jetë R EFERENDUM!

Pë rballë Lëvizjes VETËVENDOSJE, qytetarëve të Kosovës dhe mërgatës, janë tr adhëtarë e vo tës, nda rësit e Kosovës, ata që nëpërkëmbën vendin, pr ivatizuan tokat me pak para, u pasuruan në ku rriz të popullit të va rfëruar dhe e lanë për 20 vite vendin në b urgun k olektiv.

P ërballë do t’i kemi ata që së bashku e zvogluan shtetin për ta rritur çifligun e vet, e zhd ukën drejtësinë për t’i ikur asaj dhe rritën pa barazinë për ta s unduar popullin e lodhur, të va rfër e të s ëmurë.